La tendra indiferència del món a Kazakhstan [transcrit de l’Esperanto]

Com a maquetador de la revista Monato, vaig proposar una entrevista amb el director de cinema partisà Adilkhan Yerzhanov, que es va publicar a la revista de Novembre d’aquell any. Lluny del Kazakhistan on les seves pel·lícules són perseguides, busca parlar dels problemes del seu país des d’un punt de vista extern. La seva pel·lícula The Gentle Indifference of The World va debutar a Cannes l’any 2018, oferint una de les propostes més minoritàries de A Certain Regard. Va ser doncs que el vaig entrevistar. En aquella edició també vaig entrevistar a Arantxa Etxebarría per a La Cartellera de Betevé.

Extracto revista monato 1
extracto revista monato 2

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s