Crònica de la Berlinale 2020 en català [Podcast]

En aquest programa pilot ens presentem nosaltres, el Zep, el Jaime i el Ferran i expliquem una mica com serà la cobertura que farem de la Berlinale. Un cop comentem una mica què és el què sabem del Festival, ens dediquem a xerrar de les pel·lícules i cineastes que més esperem: Abel Ferrara, Hong Sangsoo, King Vidor, Sally Potter, Guillaume Brac, Matteo Garrone, Burhan Qurbani, Josephine Decker, la nova proposta de Pixar…

En aquest primer programa desde la Berlinale parlem del que ens deixen els embargaments: de la pel·lícula inaugural del festival, anomenada My Salinger Year (Mi año con Salinger) de Philippe Falardeau, protagonitzada per les meravelloses Margaret Qualley i Sigourney Weaver.
En aquest segon dia de #Berlinale2020 parlem de la nova pel·lícula de fantasia de Pixar, Onward, amb el doblatge de Chris Pratt i Tom Holland. En el segon plat, tenim Minamata d’Andrew Levitas, projecte de producció japonesa amb el sempre mediàtic Johnny Depp.
En aquest tercer dia de la #Berlinale2020 ens enredem discutint dues de les pel·lícules més estimulants del que portem de festival: la nova proposta de Phillipe Garrel, Le sel des larmes, i First Cow, un western de la Kelly Reichardt.
Quart dia desde la #Berlinale2020, i un cop ens dividim per comentar Pinocchio de Garrone, Jumbo, Undine de Petzold i Todos Os Mortos; parlem de la darrera pel·lícula de la Josephine Decker, Shirley, protagonitzada per l’Elisabeth Moss i l’Odessa Young.
En el cinquè dia de #Berlinale2020, amb l’arribada a temps del Ferran Calvet, ens perdem en la selecció a competició amb Siberia d’Abel Ferrara i Schwesterlein de Stéphanie Chuat i Véronique Reymond.
Sisè dia de festival i arriben dos plats forts: la darrera pel·lícula del director sudcoreà Hong Sang Soo i la pel·lícula guanyadora del Premi Especial del Jurat de Sundance, d’Eliza Hittman.


En aquest setè dia de la #Berlinale2020, en comptes de descans tenim dues pel·lícules més: les últimes de la Sally Potter i del Guillaume Brac.


En aquest últim dia que viurem a la #Berlinale2020, abans de repassar el nostre palmarés personal, fem una repesca d’algunes pel·lícules que teniem penjades: la última de Christian Petzold i de la Irene Gutiérrez.
En aquest últim dia desde la #Berlinale2020 us fem un resum del festival a través del nostre palmarés personal. Us descobrim les nostres pelis preferides i no tant preferides.

Un comentario sobre “Crònica de la Berlinale 2020 en català [Podcast]

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s